Maak van jouw community een daverend succes!

5F2A1300x2

De meeste memberships kakken binnen 3 maanden in

Logisch want de meeste ondernemers focussen alleen op marketing en vergeten de community. Ze denken dat als mensen afhaken het komt omdat het membership te duur is. Niks is minder waar!

Ik heb klanten die 10 euro vragen per maand terwijl anderen meer dan 1400 vragen. Geld is nooit het issue. Het probleem ligt veel dieper. Mensen voelen geen reden om te blijven.

Gelukkig is dat binnen een maand op te lossen. 

Krijg nooit meer last van concurrentie. 

Maar wat als ik meer post? Lost dat het probleem niet op?

Nope. Helaas niet. Het zou fijn zijn als je met slechts een handvol berichten de groep weer actief kreeg.

Het nadeel van veel posten is dat het juist averechts werkt. Heel veel mensen vinden een membership juist te duur omdat er zoveel gebeurt en ze niet alles eruit halen.

Het probleem ligt dus niet aan de frequentie van posten, het ligt aan de inhoud en dat los je alleen op met gedegen onderzoek.

Voorkom dat je al het werk voor niks hebt gedaan.

Wanneer is het slim om te stoppen met een (betaalde) community of membership Kim Buining communitymanagement community manager community management communitymanager

Bring that community back to live! Dit is hoe ik je ga helpen:

Dit is hoe ik je ga helpen:

Gedegen onderzoek

Ik duik in jouw community en vertel je waarom het niet loopt en wat mensen WEL willen.

Advies op maat

In het advies gesprek vertel ik je hoe je jouw community zo opbouwt (inclusief aanbod en content) zodat mensen fan worden en jarenlang wileln blijven.

Tijd besparend

Ik neem al het werk (inclusief het onderzoek doen) uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is achteroverleunen en wachten op het rapport.

Plaats een korte motivatiezin

Testimonials

Titel

Motiveer bezoekers nog één laatste keer om een intake gesprek in te plannen. Zorg dat je ook praktische informatie vermeld, zoals: hoelang een gesprek ongeveer duurt en binnen hoeveel tijd ze een reactie/bevestiging kunnen verwachten.

Kim Buining draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches