Word een veelgevraagde communitymanager!

Al maanden vragen topondernemers of ik geen goede VA’s ken die hun betaalde community kunnen managen.

En eerlijk, in Nederland komt de kennis vaak niet veel verder dan een paar posts maken op Facebook en mensen toelaten in een groep.

Dit kan anders!

In Amerika heb ik me de afgelopen maanden verdiept in community management (CM).

Het is ongekend om te zien hoeveel extra omzet deze CM hun opdrachtgevers opleveren!

Omdat ik zelf ook al maanden zoek naar een topper, heb ik besloten het heft in eigen handen te nemen en ZELF mensen op te gaan leiden.

Wil jij als een van de eersten in Nederland dé expert worden in communitymanagement en aangeraden worden in mijn netwerk?

Laat je opleiden tot communitymanager en leer:

  • de meestgemaakte fouten van communitybeheerders en hoe jij die voorkomt;
  • hoe je van klanten FANS maakt; 
  • hoe groepsdynamica werkt in een betaalde setting;
  • hoe je ervoor zorgt dat de betaalde community van jouw klant actief blijft;
  • hoe je ervoor zorgt dat mensen jaren lang lid blijven van de community van jouw klant door psychologisch onderzoek te doen;
  • hoe je jouw klant helpt om met weinig tijd meer leads te verzamelen uit haar gratis community!

Hier in Amerika zijn communitymanagers ENORM in trek. Dagelijks zie ik oproepen voor toppers. Als je nu meedoet aan deze training ben jij een van de eersten in Nederland die deze skills aanbiedt.

Wedden dat jij ook in no time vol zit?

Deze slimmerds gingen je al voor:

Saskia Kroes stapte in april 2021 in bij de opleiding en werkt inmiddels 36 uur per week als community manager bij de Nationale Zorgreserve. 

Dit is wat ze vertelt over de opleiding:

‘In april dit jaar hoorde ik over de opleiding. Ik ben gelijk mee gaan doen omdat een collega die ik hoog heb zitten ook instapte en ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb.

Dankzij de opleiding kan ik content maken die echt aansluit bij de doelgroep. Dit doordat ik echt gedrag en de behoefte van een community kan analyseren. 

Ik ben zo blij dat ik deze opleiding heb gedaan en kan het iedereen aanraden!’

 

Saskia Kroes

Community manager bij de Nationale Zorgreserve – 36 uur per week

Ook Debby is zeer te spreken over de opleiding. Sterker nog, ze wilde gelijk doorstuderen!

‘Als Community Manager blijft mijn werk afwisselend. Ik ga hierin graag voortvarend te werk. Niet alleen maar als een uitvoerende medewerker, maar zeker ook als strategisch sparringspartner kan ik een grote meerwaarde zijn voor mijn klant.

Dit is de specialisatie die ik zocht en waarin ik mij verder wil ontwikkelen.’ 

Debby Jongen

Community manager

Ga van losse klusjes en elke maand weer ‘solliciteren’ naar 1 vaste opdrachtgever die je echt als expert ziet.

√ Stabiel inkomen

De meeste Community Managers hebben 1, maximaal 2, opdrachtgevers waarmee ze jarenlang samenwerken. Hoe fijn is het als je straks een stabiel inkomen hebt en een echte relatie opbouwt met de klanten van jouw opdrachtgever?

√ Word de rechterhand van jouw klant

De meeste VA’s zijn vergelijkbaar. Ze doen vrijwel hetzelfde, kunnen hetzelfde en werken veelal achter de schermen. Heel tof, maar jij wilt meer dan dat.

In plaats van puur klusjes uitvoeren, geef jij jouw klant strategisch advies en heb je intensief contact met haar klanten. Je wordt onmisbaar in het bedrijf en een echte specialist met daarbij horende tarief!

Word opgeleid door een vakidioot met een bewezen trackrecord

Niet alleen op papier heb ik kennis opgedaan. Al jarenlang help ik de top van Nederland van hun community een daverend succes te maken. 

Nu kun je denken: Kim, ik zie je amper in de media. Dat klopt! Waar anderen vooral focussen op de grootste groep en meeste volgers, focus ik volledig op de resultaten van mijn klanten. Dat is immers waar het om gaat! 

Welke verdienmodellen kun je koppelen aan een community - communitymanagement community manager geld verdienen met een membership succesvol groepsprogramma affiliate marketing met cummunity Facebookgroep Facebookgroepen Kim Buining

De afgelopen jaren heb ik talloze community’s bestudeerd. Als een echte nerd dook ik vol in de groepsdynamica en retentiemethodes.

In Amerika leerde ik van de beste ondernemers hoe zij hun memberships runnen, en dan niet alleen hoe ze hun programma’s uitverkopen.

Mijn achtergrond als maatschappelijk werker en specialisme in gedragsanalyse bleken te zorgen voor oneerlijke voorsprong.

Ik ontdekte het unieke sausje dat ervoor zorgt dat mensen jarenlang hetzelfde programma kochten. Heck, ik heb zelfs een klant die al 10 jaar (!) dezelfde klanten heeft voor haar work-outprogramma.

Dat is echt niet omdat ze elke keer iets nieuws bedenkt.

Je zou denken: mooi, dan kopiëren we dat gewoon even.

Helaas. Er is geen one size fits all.

Mensen zijn bij jouw klant lid vanwege een andere reden dan bij haar collega.

Ik ga jou als community manager leren hoe je ervoor zorgt dat de community van jouw klant zo onweerstaanbaar goed is dat haar klanten nooit meer weg willen! 

Kim heeft mij geholpen om de groep Ondernemende Coaches die ik had overgenomen, te reanimeren.

De groep was op sterven na dood, maar binnen no time veranderde de energie in de groep en werd het een interactieve groep. Kim heeft daarbij echt heel concreet meegedacht over wat specifiek voor mij in deze groep zou kunnen werken. En passant worden ook nog wat belemmerende overtuigingen door haar nuchterheid naar het rijk der fabelen geslingerd, heerlijk!

De investering in Kim was het zeker waard, binnen een maand had ik het 10-voudig terugverdiend (ja, serieus, dat is dus écht mogelijk, geloofde ik eerst ook niet). Kortom, dikke vette aanrader!

Maartje Koppen

Businesscoach en eigenaar Facebookgroep Ondernemende Coaches (3000+ leden)

Ik leer jou ALLES wat ik weet zodat je net zoals ik fantastische resultaten behaalt bij jouw klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

De training bestaat uit 6 LIVEMODULES die verspreid zijn over 6 maanden. Weten hoe je strategisch en psychologisch onderzoek doet is namelijk 1, maar als je ook wilt weten hoe je het membership van jouw klant zo optimaliseert dat iedereen lid wil worden, heb je daarnaast praktijkervaring nodig. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen de kennis hebt, maar die ook als expert toepast.

Tijdens de livesessies leer je hoe je een high-level community manager wordt voor jouw klanten, zodat je een veelgevraagde VA wordt.

Het grote voordeel van deze opleiding is dat je direct praktijkervaring opdoet. Veel van mijn cursisten hebben binnen een maand al hun eerste klanten. Enorm fijn, want in de opleiding leer ik je stap voor stap hoe je echt de rechterhand wordt van jouw klant.

Na afloop van de lessen doe je een online kennistest. Behaal je deze, dan ontvang je een certificaat van deelname en mag je delen op je website dat je deze training bij mij hebt gevolgd. Heb je de toets niet gehaald? Dan kun je voor 99 euro een herkansing aanvragen.

Een succesvolle podcastcommunity opbouwen in 3 stappen

Klaar om door te pakken?

Vraag dan nu de intake aan voor de opleiding.

De opleiding start op dit moment slechts 1 keer per jaar en ik ga je persoonlijk, in een minigroep, opleiden.

Ik geloof namelijk dat je meer nodig hebt dan puur kennis; je hebt ook intervisie nodig, iemand die jouw praktijkopdrachten nakijkt.

Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen de kennis beheerst, maar ook in no time jouw eerste opdracht krijgt. Want dat is wat je wilt, toch? Gegarandeerd klanten!

P.S. Waarom kan ik niet gelijk nu kopen?

Heel simpel: ik wil 100% zeker weten dat dit een goede match is.

Jij hebt immers, net zoals ik, ongetwijfeld weleens een moment gehad dat je iets kocht om later te beseffen dat het toch niet aansloot. Dat willen we natuurlijk voorkomen.

Daarnaast is het gewoon superfijn als je gelijk al je twijfelvragen aan mij kunt stellen.

Ben je helemaal hier gekomen met lezen en voel je aan alles: DIT WIL IK! Laat mij binnen?

Druk op de knop en vraag een intake aan. Brutus (de kantoorkat) en ik ontmoeten je graag!

Veelgestelde vragen:

Ja!

Ik licht het even toe:

Vrijwel alle succesvolle ondernemers hebben een community. Of ze nou een gratis Facebookgroep hebben voor klanten of een betaalde membership met duizenden mensen, er is een community. 

Het nadeel is alleen dat het groepsgedeelte vaak voor geen meter loopt. Mensen komen niet opdagen, ze voelen zich geen onderdeel van de community… Je kent het wellicht wel uit je eigen ervaring.

Het gevolg? De klanten worden steeds minder actief en haken af. Je kunt je voorstellen hoe erg jouw klant daarvan baalt. Niks is vervelender dan weten dat de inhoud van je programma goed is maar de deelnemers er niet alles uithalen. 

Dankzij mijn unieke mix van marketingkennis en jarenlange ervaring als maatschappelijk werker weet ik als geen ander hoe je groepen mega-actief en betrokken houdt. Zelfs als de deelnemers in verschillende fases zitten en elkaar niet kennen.

Ik leer je hoe de dynamica werkt zodat je als CM exact weet hoe je op situaties moet inspringen en je klant zoveel mogelijk rendement uit de deelnemers haalt.

Er is geen training als dit in Nederland. Natuurlijk zullen er straks meer collega’s komen die hetzelfde gaan aanbieden.

Het grote verschil tussen hen en mij is dat ik al jaren achter de schermen ondernemers help om de retentie en interactie in  community te verhogen en veel dieper ga dan standaard marketingtips. 

Ik ben gespecialiseerd in belevingsgericht werken en leer jou hoe je met een oogopslag ziet wat er gebeurt in een community. Dat je gelijk ziet waarom een groep niet loopt. Een onmisbare skill waar ik zelf al tonnen mee heb verdient. 

In de eerste week van september start de 2e groep. Wil je alvast een kaartje bemachtigen? Stuur dan een mail naar team@kimbuining.com. Ik leid per editie maximaal 20 VA’s op. Vol = vol.

Nee. Ik verhoog elke ronde de prijs. De volgende editie betaal je 4999 euro. Zonde toch als je nu niet meedoet? Het kost je maar 2 uur per week.

Ik kan niet in jouw agenda kijken, maar ik weet wel dat we altijd 2 keuzes hebben:

1. Je doet niks. Het grote nadeel is alleen wel dat je jezelf dan ook niet verder specialiseert en niet weet hoe dit werkt, terwijl je klanten er waarschijnlijk wel om gaan vragen.

2. Je schrijft je in, bekijkt je agenda kritisch en zorgt ervoor dat je 2 uur per week investeert om aan je bedrijf te werken. Wedden dat je tijd kunt besparen als je minder tijd verspilt met scrollen?

Voor welke optie ga jij?

Ja, ik wil community manager worden!

Kim Buining draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders